Sorozatban harmadszor nyerték meg játékvezetőink a Sípmester Fesztivált!

2020. január. 07., 09:37   |    

Sorozatban harmadszor nyerték meg játékvezetőink a Sípmester Fesztivált!

2020 első hétvégéjén Budapesten rendezték meg a XV. Országos Sípmester Fesztivált.

A 20 csapat (19 megye + Budapest) szombaton 4 csoportban vágott neki a küzdelmeknek, ahol az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának játékvezetői Békés (2-2), Heves (2-1), Veszprém (5-1), Szabolcs-Szatmár megye (3-1) előtt nyerték meg csoportjukat, így bejutottak a másnapi negyeddöntőbe.

A vasárnapi egyenes kieséses szakaszban először a remek játékerőt képviselő Baranya megye csapatát győzték le 1-0 arányban a mieink, majd az elődöntőben ismét Szabolcs-Szatmár megye csapatát győzték le szintén 1-0-ra.
A döntőben a rendkívül sportszerű Hajdú-Bihar megye csapatával kerültek össze játékvezetőink. A rendes játékidő végén 1-1-et mutatott az eredményjelző, így büntetőrúgásokkal dőlt el a torna sorsa, amiben játékvezetőink nem hibáztak, így sorozatban harmadszor, összességében pedig már negyedik alkalommal hódították el a kupát.

Egy különdíjjal is gazdagodott csapatunk, a torna gólkirálya Katona Balázs lett.

A csapat tagjai:

Játékosok: Baranyai Dávid, Béleczki László, Bornemissza Norbert, Fehérvári Patrik, Garai Péter, Katona Balázs, Markó László, Marozsi Gábor, Szvetnyik Bence, Topálszki Szabin, Tóth Róbert, Vörös Gábor

Edző: Holczimmer Tamás

Gyúró: Almási László

Csapatvezetők: Losonczy László, Losonczy Anikó, Fazekas János, Holczimmer Andor, Antal Péter.

A tornán Molnár Alex játékvezetőként működött közre.


További hírek

Szponzorok