Kecskeméten találkoztak a megyei társadalmi elnökök.

2019. április. 05., 10:55   |    

Kecskeméten találkoztak a megyei társadalmi elnökök.

Egy nappal a nagyon jó hangulatú, és emlékezetes 2-1-es magyar sikerrel végződött Magyarország-Horvátország EB-selejtező mérkőzést követően, március 25-én Kecskeméten került sor az MLSZ megyei társadalmi elnökeinek éves találkozójára.

Az egész napos rendezvényen a 20 megyei (19 megye + Budapest) társadalmi elnök mellett az MLSZ vezérkara is képviseltette magát: Dr. Csányi Sándor elnök, Berzi Sándor alelnök, Dr. Vági Márton főtitkár, Roskó Zoltán operatív igazgató, Dr. Barczi Róbert versenyigazgató, valamint Dr. Szalacsi Árpád, az Amatőr Bizottság elnöke is részt vett a munkaértekezleten.

A rendezvény házigazdájaként Szabó Mihály Bács-Kiskun megyei társadalmi elnök köszöntötte a megjelent vendégeket a Four Points by Sheraton Hotel Konferenciatermében, majd ezt követően Losonczy László megyei igazgató prezentációjában bemutatta a Bács-Kiskun megyei labdarúgás múltját, jelenét, és kitért a jövőbeni tervekre és elképzelésekre is. A résztvevők megismerhették megyénk labdarúgásának szervezeti felépítését, a megyei versenyrendszert, a játékvezetés helyzetét, a megyei válogatottak közelmúltbeli sikereit (játékvezetői válogatott országos 1. hely címvédőként, amatőr nagypályás válogatott országos 2. hely,) illetve a TAO-s fejlesztések megyei eredményeit.

A bemutatót követően az MLSZ vezetői és a megyei társadalmi elnökök az országos amatőr labdarúgás aktuális kérdéseit vitatták meg, majd egy jó hangulatú vacsora zárta az éves összejövetelt.


További hírek

Szponzorok