Ezüstérmesek lettek játékvezetőink a Sípmester Fesztiválon.

2024. január. 09., 15:38   |    

Ezüstérmesek lettek játékvezetőink a Sípmester Fesztiválon.

2024 első hétvégéjén Veszprémben rendezték meg a XVII. Országos Sípmester Fesztivált.

A 20 csapat (19 vármegye + Budapest) szombaton 4 csoportban vágott neki a küzdelmeknek, ahol az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának játékvezetői a Csongrád (2-1), Vas (1-0), Somogy (2-0), Szabolcs-Szatmár-Bereg (0-2) elleni mérkőzések után a 2. helyen végeztek a csoportban, ami azt jelentette, hogy másnap a felsőházban a legjobb 8 között folytathatták a küzdelmeket.

A vasárnapi egyenes kieséses szakaszban először Fejér vármegye csapatával szemben értek el 0-0-ás döntetlent játékvezetőink, azonban a büntetőpárbajban jobban teljesítettek, így a legjobb 4 közé jutottak.

A elődöntőben nagy küzdelemben 0-2-ről felállva, utolsó másodperces győztes góllal 3-2-re múlták felül Baranyát.

A fináléban bár mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a mérkőzés egyetlen találatát Szabolcs-Szatmár Bereg vármegye szerezte, így ők nyerték meg a XVII. Országos Sípmester Fesztivált, Bács-Kiskun vármegye pedig az ezüstérmet szerezte meg. 

A torna legjobb játékosának Fehérvári Patrikot választották meg.

A csapat tagjai:

Játékosok: Bacsi Noel Levente, Baranyai Dávid, Barta Viktória, Béleczki László, Bornemissza Norbert, Csákó Patrik, Csire Róbert, Fehérvári Patrik, Garai Péter, Katona Balázs, Tóth Dániel, Tóth Róbert.

Stábtagok: Losonczy László, Losonczy Anikó, Fazekas János, Berger József, Holczimmer Andor, Kuruczné Kiss Anikó.


További hírek

Szponzorok