Bács-Kiskun megyei siker a Sípmester Fesztiválon!

2018. január. 09., 15:48   |    

Bács-Kiskun megyei siker a Sípmester Fesztiválon!

2018 első hétvégéjén, január 6-án és 7-én Pécsett rendezték meg a 13. Országos Sípmester Fesztivált.

A 2006 óta megrendezésre kerülő labdarúgó torna célja, hogy sportolási lehetőséget biztosítson a játékvezetők országos kerete, valamint az ahhoz közel álló játékvezetők számára. A 20 csapat (19 megye + Budapest) szombaton 4 csoportban vágott neki a küzdelmeknek, ahol az MLSZ Bács-Kiskun megyei Igazgatóságának játékvezetői magabiztosan nyerték meg csoportjukat, maguk mögé utasítva Győr-Moson-Sopron, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, és Somogy megye válogatottjait.

A vasárnapi egyenes kieséses szakaszban először a korábbi négyszeres győztes Budapest csapatát győzték le 4-2 arányban a mieink, majd az elődöntőben Fejér megye csapata ellen nyertek 1-0-ra. A döntőben a címvédő Vas megye csapatával kerültek össze játékvezetőink, ahol a torna legjobb játékával és 5-1-es eredménnyel hódították el a kupát, amit Puhl Sándor, Hanacsek Attila MLSZ JB alelnököktől és Sipos Jenő MLSZ szóvivőtől vehettek át.

A csapat tagjai:

Játékosok: Antal Péter, Béleczki László, Bornemissza Norbert, Fehérvári Patrik, Garai Péter, Katona Balázs, Molnár Alex, Sáfrán Ferenc, Stefánovits Gábor, Szvetnyik Bence, Topálszki Szabin, Tóth Róbert.

Edző: Marozsi Gábor.

Csapatvezetők: Losonczy László, Losonczy Anikó, Fazekas János, Harsányi József, Holczimmer Andor.

A tornán Kaszala Mihály játékvezetőként működött közre.


További hírek

Szponzorok