MLSZ Amatőr Sportszervezői tanfolyam indul március 08-án Kecskeméten.

2024. február. 23., 18:18   |    

MLSZ Amatőr Sportszervezői tanfolyam indul március 08-án Kecskeméten.

A magyar futballtársadalom 97%-a az amatőr labdarúgásban tevékenykedik. Az amatőr bajnokságokban megnövekedett adminisztrációs feladatok és a TAO rendszer változásai miatt folyamatos az igény az amatőr sportvezetők képzésére. 

Az amatőr sportszervezői tanfolyam célja, hogy korszerű és naprakész tudásanyag átadásával megkönnyítse az amatőr bajnoki osztályokban szereplő sportvezetők (elnök, szakosztályvezető, technikai vezető) munkáját.

A 2024/2025-ös Vármegyei I. osztályú bajnokság amatőr licenc megadásának egyik feltétele, hogy a sportszervezetből minimum 1 főnek MLSZ Amatőr Sportszervezői oklevéllel kell rendelkeznie

Az MLSZ hatályban lévő Regisztrációs Kártya Szabályzata szerint a 2024/2025-ös bajnoki szezontól kezdődően a technikai vezetői regisztrációs kártya kiadása végzettséghez lesz kötve!

Technikai vezetői regisztrációs kártya a Vármegyei I., II. és III. osztályban, valamint a vármegyei utánpótlás bajnokságokban az alábbi végzettségek valamelyikének megléte esetén adható ki a 2024/2025-ös bajnoki szezontól kezdődően:

- MLSZ által kiadott alapfokú sportmenedzseri diploma, VAGY

- Alapfokú, bármilyen sportmenedzseri végzettség, VAGY

MLSZ Amatőr Sportszervezői végzettség, VAGY

- MLSZ által kiadott Technikai vezetői végzettség

A 2024. március 08-án (pénteken) Kecskeméten induló MLSZ Amatőr Sportszervezői tanfolyam hirdetménye és jelentkezési lapja megtalálható a Letölthető Dokumentumok menüpontban.

https://bacs.mlsz.hu/adat/dokumentum/10419/dokumentumok/amator-sportszervezoi-tanfolyam-hirdetmeny-es-tervezett-program_bacs-kiskun_2024-marcius.docx

https://bacs.mlsz.hu/adat/dokumentum/10420/dokumentumok/amator-sportszervezoi-tanfolyam-jelentkezesi-lap_bacs-kiskun_2024-marcius.docx

A jelentkezési lapot a bacs@mlsz.hu e-mail címre kérjük megküldeni, Word formátumban!


További hírek

Szponzorok